GDPR - Zásady zpracování osobních údajů

Věřte nám, údaje jsou u nás v bezpečí, střežíme je a samozřejmě s nimi zacházíme v souladu s pravidly GDPR.

Níže vše popisujeme detailně a srozumitelně.

Společnost Mgr. Kamil Graf se sídlem v ulici U Mlýnka 631/6,  747 05, Opava-Kateřinky, IČ:18981135, zpracovává Vaše osobní údaje v následujícím rozsahu:

1. Rozsah zpracovávaných osobních údajů

Zpracováváme osobní údaje, jež společnost Mgr. Kamil Graf  získala na základě Vaši elektronické objednávky nebo poptávky:

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonický kontakt

2. Účel zpracovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje budou zpracovávány:

  1. k marketingovým účelům společnosti Mgr. Kamil Graf, tj. zejména za účelem zasílání newsletterů dle § 7 zákona č. 480/2004 Sb., zákon o některých službách informační společnosti

3. Kdo a jakým způsobem bude osobní údaje zpracovávat

Společnost Mgr. Kamil Graf bude jakožto správce osobních údajů na základě Vašeho souhlasu zpracovávat Vaše osobní údaje ve výše vymezeném rozsahu a za výše vymezenými účely manuálně v písemné formě jakož i ve formě elektronické za použití automatizovaných systémů. Zpracovávat je budou vlastní zaměstnanci nebo zpracovatelé osobních údajů, tj. subjekty, které společnost Mgr. Kamil Graf  pověří dílčími zpracovatelskými činnostmi a se kterými zajistí zpracování osobních údajů v souladu s příslušnými právními předpisy a jejich ochranu prostřednictvím uzavření smlouvy o zpracování osobních údajů.

 4. Na jakou dobu je tento souhlas udělen

Souhlas se zpracováním osobních údajů dle vymezených podmínek se uděluje do odvolání.

5. Dobrovolnost udělení souhlasu, možnost jeho odvolání

Udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů je zcela dobrovolné a nepodmiňuje žádné jiné plnění ze strany společnosti Mgr. Kamil Graf vůči Vám. Souhlas můžete kdykoliv odvolat, a to odesláním odvolání souhlasu na e-mailovou adresu: info@spravcepohrebiste.cz.

6. Vaše práva jako subjektu údajů

Jako subjekt údajů poskytující souhlas se zpracováním osobních údajů:

  1. Jste oprávněni požadovat od společnosti Mgr. Kamil Graf přístup ke svým osobním údajům a poskytnutí informací o nich a o jejich zpracovávání (např. o rozsahu, účelu, době zpracování), včetně práva na poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů.
  2. Jste oprávněni udělený souhlas kdykoliv odvolat (blíže viz bod 5).
  3. Jste oprávněni písemně požádat společnost Mgr. Kamil Graf o likvidaci (výmaz) svých osobních údajů (zejména v případě, kdy odvoláte svůj souhlas se zpracováním osobních údajů či v případě, kdy osobní údaje již nejsou potřebné pro účel, pro který byly shromážděny či jinak zpracovávány). Od 25. 5. 2018 máte právo „být zapomenut“ v případě, kdy by Vaše osobní údaje byly zveřejněny v internetovém prostředí (vymazání veškerých odkazů na Vaše osobní údaje, jejich kopie či replikace).
  4. Od 25. 5. 2018 jste oprávněni získat své osobní údaje, které společnost Mgr. Kamil Graf zpracovává na základě tohoto souhlasu, v běžně používaném, strukturovaném a strojově čitelném formátu a předat tyto údaje jinému správci.
  5. V případě zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu máte od 25. 5. 2018 právo kdykoliv vznést námitku proti takovému zpracování. Uplatníte-li námitku, společnost Mgr. Kamil Graf zpracování Vašich osobních údajů ukončí.
  6. Dozvíte-li se nebo se domníváte, že společnost Mgr. Kamil Graf provádí zpracování vašich osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem či nařízením, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, můžete na základě písemné žádosti
    1. vznést námitku proti zpracování
    2. požádat společnost Mgr. Kamil Graf o vysvětlení
    3. požadovat, aby společnost Mgr. Kamil Graf odstranila takto vzniklý stav, zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci (výmaz) osobních údajů
    4. podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů

Přihlášení uživatele

Kontakty

Kontakt

Mgr. Kamil Graf
Opava

+420 604 484 711
info@spravcepohrebiste.cz

Kontakt

Ing. Václav Graf
Valašské Meziříčí

+420 571 621 352
vgraf@vaclavgraf.cz


Aktuality

20.10.2019

Aktualizace 4.19.10

Nová verze obsahuje především opravy funkcí vydaných v letošním roce.

Více

11.09.2019

Aktualizace 4.19.8

Nová verze rozšiřuje možnosti aplikace Správce pohřebiště NEW o evidenci dokumentů a snadnější vkládání digitálních fotografií (nové záložky SPIS a FOTOGRAFIE).

Více

archiv aktualit